Oude rotten, jonge appels: Angela Groothuizen e.a muziekeditie

/Oude rotten, jonge appels: Angela Groothuizen e.a muziekeditie
Laden Evenementen

De laatste Oude rotten, jonge appels is een muziekavond!

Zes unieke avonden met voor de pauze twee jonge appels en na de pauze twee oude rotten. Theaterpand Weesp vindt het heel belangrijk dat de nieuwe generatie speelbeurten krijgt en u als publiek kennis maakt met hen. Daarom hebben wij deze avonden bedacht met unieke combinaties van jong en gevestigd talent. Alle talenten spelen ongeveer een half uur en soms ook wat samen. Veel van de jonge talenten komen later in het seizoen avondvullend terug! Presentatie: Sara Kroos. 

In deze speciale muziekeditie zullen diverse oude rotten en jonge appels spelen. De line-up van deze avond is nog niet compleet, maar wat we wel weten is dat er naast Angela Groothuizen nog een gevestigde naam zal komen en ook nog een jong talent. Wij houden u op de hoogte!

  • Angela Groothuizen
  • Esther Groenenberg
  • Shary An
  • En nog een artiest die we later toevoegen

Tickets

Niet op voorraad!ORJAM Dit is uw officiële ticket voor Oude rotten, jonge appels van 15 mei. Datum: 15 mei 2019. Aanvang: 20.30u.22.50Dit is uw officiële ticket voor Oude rotten, jonge appels van 15 mei. Datum: 15 mei 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord