Maarten en Lonneke uit het Rabobank Talentenconcours

/Maarten en Lonneke uit het Rabobank Talentenconcours
Laden Evenementen

Maarten en Lonneke zag u eerder bij Oude Rotten, Jonge Appels. Zij zijn twee van de nieuwe talenten uit het Theaterpand Rabobank Talentenconcours. Acht geweldige nieuwe talenten spelen avondvullend of een duo-avond en wij horen graag wat u er van vond. Voor de vaste prijs van tien euro ziet u de nieuwe generatie en bieden wij samen met de Rabobank een plek waar talent zich kan ontwikkelen! 

Lonneke heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury was zeer lovend over haar: ‘Lonneke staat ‘laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Ze heeft sterke liedjes en begeleidt deze met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.”

Maarten van den Berg schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij ‘Panache’ en bij Arjen Lubach met ‘Zondag met Lubach’. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.

Tickets

48 beschikbaar
ML Dit is uw officiële ticket voor Maarten en Lonneke. Datum: 17 mei 2019. Aanvang: 20.30u.10.00Dit is uw officiële ticket voor Maarten en Lonneke. Datum: 17 mei 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord