Beste vriend van Theaterpand Weesp UITVERKOCHT ga naar ‘goede vriend’

/Beste vriend van Theaterpand Weesp UITVERKOCHT ga naar ‘goede vriend’
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Met de aanschaf van deze ticket bent u ‘Beste vriend’ van Theaterpand Weesp, voor € 250,- inclusief BTW. Dit is voor twee personen. De andere opties zijn ‘Goede vriend’ of ‘Bedrijfsvriend’.

Vriend worden

Theaterpand Weesp wil ieder seizoen een mooie programmering bieden, haar publiek verrassen en voor jong en oud mooie belevingen bieden. Wij willen jong talent vlieguren laten maken en we zijn inmiddels een bekende try-out plek voor gevestigde talenten.

Theaterpand Weesp werkt op eigen kracht en wij zoeken vrienden, theaterliefhebbers en bezoekers van ons theater, die ons willen steunen voor het komende seizoen. Maar een vriendschap komt van twee kanten! U krijgt er ook mooie voordelen voor terug. Zo helpt u ons theater en bieden wij u leuke extra’s als bezoeker. Een vriendschap is voor twee personen: dus u koopt één vriendschap en krijgt alle voordelen voor twee personen.  U kunt kiezen uit ‘Goede vriend’ en ‘Beste vriend’. Als u met uw bedrijf wilt adverteren kijkt u dan bij ‘Bedrijfsvriend’.

Beste vriend € 250,- (maar 5 items voor 2 personen!)

De voordelen op een rij:

  1. Vrienden voorverkoop: drie dagen voor de reguliere voorverkoop in mei 2019 van start gaat, krijgen vrienden toegang tot de website om als eerste tickets te kopen. U mag niet meer dan vier tickets per voorstelling aanschaffen i.v.m doorverkoop en om alle vrienden kans te geven om tickets aan te schaffen voor de hardlopers.
  2. Gratis met twee personen naar de feestelijke seizoensopening met diverse optredens op zaterdag 14 september 2019, overdag. Niet-vrienden betalen € 15,- entree per persoon.
  3. Bij ieder theaterbezoek gratis koffie en thee voor twee personen met uw vriendenpas.
  4. De vrienden nieuwsbrief. Hierdoor bent u als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen (dit komt regelmatig voor, cabaretiers die besluiten over een aantal weken al in ons theater te staan halverwege een seizoen) fijne vrijkaartenacties en als er tickets retour zijn laten we onze vrienden dat als eerste weten. Zo mist u nooit meer iets en gaat u zelfs af en toe gratis naar het theater!
  5. Onze ‘huiscabaretier’ Sara Kroos geeft beste vrienden 4 eersterangs vrijkaarten (ter waarde van circa € 25,- per stuk) voor haar show ‘Verte’ in een theater naar keuze in het land – in overleg met het management – met een meet and greet.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord