Andries Tunru en Beperkt Houdbaar uit het Rabobank Talentenconcours

/Andries Tunru en Beperkt Houdbaar uit het Rabobank Talentenconcours
Laden Evenementen

Andries Tunru is een van de nieuwe talenten uit het Theaterpand Rabobank Talentenconcours. Acht geweldige nieuwe talenten spelen avondvullend of een duo-avond en wij horen graag wat u er van vond. Voor de vaste prijs van tien euro ziet u de nieuwe generatie en bieden wij samen met de Rabobank een plek waar talent zich kan ontwikkelen! U zag Andries al eerder met een half uur bij de Oude Rotten, Jonge Appels. 

Eerst ziet en hoort u Andries Tunru, opgegroeid in Culemborg en finalist Cameretten 2017, in zijn korte solovoorstelling voor de pauze. Venijnig draaft hij hardop-denkend over het podium, op zoek naar rust. Vervolgens maakt hij met Stefan Hendrikx en pianist Joep Hullegie (samen vormen ze het duo Beperkt Houdbaar) een ter plekke geïmproviseerde comedy film. Aan de hand van uw input uit de zaal fantaseren ze een compleet verhaal bij elkaar. Ze wonnen met deze voorstelling het Amsterdams Studenten Festival. U bent dus medeverantwoordelijk voor het welslagen van uw avond. Zij doen het leeuwendeel en maken de film spannend, knettergek, grappig of om te huilen.

Tickets

86 beschikbaar
ATBH Dit is uw officiële ticket voor Andries Tunru en Beperkt Houdbaar. Datum: 11 mei 2019. Aanvang: 20.30u.10.00Dit is uw officiële ticket voor Andries Tunru en Beperkt Houdbaar. Datum: 11 mei 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord