Aladdin (poppentheater voor kinderen vanaf 4 jaar)

/Aladdin (poppentheater voor kinderen vanaf 4 jaar)
Laden Evenementen

Door Poppentheater Koekla.

Moes koopt op de rommelmarkt een oude olielamp. Zijn verbazing is groot als hij de lamp schoonmaakt en er een geest verschijnt. Een echte Djinn die belooft om al zijn wensen te vervullen. Moes heeft maar één wens: Koning worden, om zo de mensen in zijn land te kunnen helpen. De Djinn neemt hem mee en geeft hem de naam Aladdin. Gaat het Moes lukken om een echte koning te zijn?

Aladdin
 (4+) is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. In een synthese van poppenspel, goochelkunst en nieuwe media zoals animatie en projectie neemt Poppentheater Koekla het publiek mee op een reis van Oost naar West en vice versa. Met speciaal gecomponeerde muziek en prachtige poppen komt dit bekende Oosterse sprookje tot leven in een magische familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Let op: aanvangstijd is 15.00u!

Tickets

83 beschikbaar
ALA Dit is uw officiële ticket voor Aladdin. Datum: 14 april 2019. Aanvang: 15.00u.8.50Dit is uw officiële ticket voor Aladin. Datum: 14 april 2019. Aanvang: 15.00u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord