Theaterpand Weesp is een theater voor (try-outs van) cabaret en muziektheater, we hebben een spannende escape room ‘De Toneelmeester’ en we zijn de thuisbasis van Theaterschool Zone 1380.

Van nieuwe tot gevestigde namen komen try-outen bij ons. Op onze nieuwe locatie op de Flevolaan hebben wij een mooie kleine zaal en een gezellige foyer. Ook voor verhuringen voor uw (bedrijfs)feest zijn onze zaal en foyer zeer geschikt.

Seizoen 2018/2019

Met trots presenteren wij het nieuwe seizoen: 2018/2019. Naast veel try-outs van cabaretiers hebben we een aantal nieuwe middag en avonden die we graag bij u onder de aandacht brengen. Allereerst hebben wij nu ook jeugdtheater, voor de leeftijd vanaf twee, vanaf vier en vanaf acht jaar. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de Rabobank het Rabobank Talentenconcours: nieuwe cabaretnamen die een podium verdienen. En we hebben zes unieke avonden met Oude Rotten, Nieuwe Appels: twee gevestigde namen en twee nieuwe talenten op één avond. Zo leert u de nieuwe talenten kennen bieden wij hen een podium, samen met de gevestigde generaties.

Theater, escape room en theaterschool

Theaterpand Weesp is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer levendige locatie vol cultuur en entertainment. We hebben een volle programmering in onze theaterzaal. De escape room ‘De Toneelmeester’ is een geweldige beleving. Onze theaterschool heeft bijna 100 enthousiaste leerlingen van klein tot groot.

Verhuur

Het Theaterpand is alleen te huur voor middagen of avonden met een theatrale of muzikale invulling of voor bijeenkomsten van uw bedrijf of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere groepsuitjes en bijeenkomsten voor bedrijven, maar ook voorstellingen van uw eigen (amateur)gezelschap of koor, waarbij u entree vraagt voor uw publiek en daarmee de huursom kunt bekostigen.

Wanneer u een besloten gelegenheid heeft waarbij u een optreden van een band/artiest wilt, of een theatrale workshop is het  mogelijk om dit via ons te boeken. Ook voor uw eigen workshops, vergaderingen of bijeenkomsten met een theatraal tintje bent u bij onze locatie aan het juiste adres. Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@zone1380.nl o.v.v zaalverhuur.

Om te repeteren in ons Theaterpand met uw gezelschap is het ook mogelijk om onze repetitieruimte te huren. De theaterzaal, foyer en de repetitieruimte zijn afzonderlijk te huur, geheel naar uw wens en de invulling van uw dag/avond.