Theater huren

/Theater huren
Theater huren2019-03-19T17:54:35+00:00

Het theater huren

Het theater huren

Theaterpand Weesp is een gezellig, goed bereikbaar theater aan de Flevolaan 6 in Weesp. Centraal gelegen in het land en wij zijn inzetbaar voor alle soorten feestjes en bedrijfsuitjes. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over uw evenement, of het nu gaat om alleen de huur van de zaal of een volledig door ons georganiseerd uitje: het kan allemaal in Theaterpand Weesp.

Heeft u een feest, een bedrijfsuitje of een evenement met uw vereniging? Zoekt u een ludiek uitje of heeft u de theaterzaal nodig? Met een knusse foyer (met pooltafel, diverse spellen en een uitgebreide bar) en een theaterzaal voor maximaal 90 personen, is Theaterpand Weesp de locatie voor u. De zaal en foyer kunnen ook helemaal open voor een grotere ruimte, wanneer u bijvoorbeeld een walking diner wilt of de zaal als dansvloer wilt gebruiken. Er is een apart lokaal voor bijvoorbeeld workshops en kleine vergaderingen. En niet te vergeten: wij hebben een spannende escape room ‘De Toneelmeester’ waar al veel mensen van hebben genoten als bedrijfsuitje en cabaretier Sara Kroos is aan ons theater verbonden voor exclusieve bedrijfsuitjes.

Meer informatie aanvragen over het theater huren

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

Bedrijfsuitjes

Bedrijven weten Theaterpand Weesp al goed te vinden voor bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en bedrijfsfeestjes natuurlijk. U kunt onze zaal en foyer huren en wij zorgen dat de techniek (licht, microfoon voor de sprekers) perfect in orde is. Wilt u meer dan alleen de zaal en foyer huren? Zoekt u naar leuke uitjes voor teambuilding? Wij hebben twee geweldige opties: onze spannende escape room waarbij samenwerken een must is en de spelshow van cabaretier Sara Kroos. Bekijk hier meer informatie over de spelshow.

Wilt u de voetjes van de vloer? Dan toveren we onze zaal om tot een disco met een DJ. Wilt u een uitgebreide borrel met uw medewerkers? Een presentatie met uw sprekers en daarna gezellig napraten bij de bar? Of wilt u graag een artiest boeken of een band, voor een uitgebreid feest? Alles kan, wij denken graag met u mee.

Ons theater voor feesten

Ons theater is zeer geschikt voor uw feestje. Denk aan een verjaardag, bruiloft, (bedrijfs)feest of netwerkborrel. U kunt gebruik maken van de theaterzaal met vlakke vloer en tribune voor presentaties en optredens, maar u kunt ook kiezen om de theaterzaal als dansvloer te gebruiken of er gezellig extra zitjes neer te zetten. De hoge gordijnen van onze theaterzaal en foyer kunnen allemaal open, zodat u de ruimte kunt indelen zoals u dat wilt. Bij een groot feest kan alles open en heeft een u een geweldige grote, gezellige ruimte. Wij werken samen met cateraars en live-cooks voor borrelhapjes tot en met een vijf gangen diner. Hoe simpel of uitgebreid u het wilt, het kan allemaal, wij maken er graag een topfeest van voor u.

Uw eigen optreden

Heeft u een band of toneelgroep en zoekt u een zaal om op te treden? Onze zaal is ook te huur voor uw eigen optredens.

De zaal huren voor fotoshoots of filmopnames

Regelmatig wordt onze zaal gehuurd voor filmopnames (bijvoorbeeld een eigen videoclip of promomateriaal voor een artiest) en fotoshoots.

Neem vrijblijvend contact op!

Voor informatie en een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@zone1380.nl
Ons nummer 1 bedrijfsuitje: cabaretier Sara Kroos met haar Spelletjesshow. Op maat voor en over uw bedrijf, dat is pas een exclusief uitje!

De zaal en foyer

Theaterpand Weesp ligt aan de Flevolaan 6 in Weesp, net om de hoek bij het Aquamarin. Wij hebben gratis parkeerplek om ons theater. Na de garderobe komt u in onze gezellige foyer met diverse zitjes, tafels, een pooltafel en airhockey en natuurlijk onze bar. Naast de foyer is onze theaterzaal. Deze kan verbonden worden aan de foyer door de hoge gordijnen te openen, of juist apart blijven naar uw wens. Wij beschikken over een vlakke vloer zaal met een tribune voor maximaal 90 personen. Deze kan worden aangepast aan een minder grote groep. De vloer is 9 meter breed bij vijf meter diep en beschikt over alle professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben ook moving-heads (bewegend licht) voor DJ’s en optredens van bands. Wanneer u onze zaal huurt zal onze technicus van het huis het licht en het geluid uiteraard bedienen en met u overleggen wat uw wensen zijn. Wij hebben een beamer voor eventuele presentaties, een katheder, zendermicrofoons en vaste microfoons en een piano. Voor bands hebben wij monitors en DI’s en genoeg vaste microfoons en we hebben uiteraard ook een geluidsinstallatie in de foyer voor een gezellig (achtergrond)muziekje.

Bij goed weer kunnen wij het achterste gedeelte van de foyer openen en de deuren naar buiten open laten, daar kan bijvoorbeeld ook een extra tap worden geplaatst zodat uw gasten van de buitenlucht kunnen genieten met een biertje.

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord