U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stef Bos (try-out)

20 februari 2019 @ 20:30

€20

Wat ons betreft een van de absolute parels in onze programmering: Stef Bos. Daar zijn we heel trots op. Deze geweldige zanger en man van het muziektheater zal voor het eerst optreden in ons Theaterpand.

Kleinkunstenaar Stef Bos maakt zich onsterfelijk met het liedje Papa uit 1991, dat menig vader en zoon een brok in de keel heeft bezorgd. Daarvoor is hij al enige tijd werkzaam als liedjesschrijver, vooral in Vlaanderen. Dat is ook het land dat hem als eerste omarmt, maar Nederland gaat uiteindelijk ook overstag. Stef Bos sloeg zijn vleugels uit, bij voorkeur naar Zuid-Afrika, waar hij vele muzikale rondreizen maakt en samenwerkt met lokale artiesten. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de theaters en speelt hij in Zuid-Afrika, België en Nederland.

Stef Bos komt try-outen voor zijn nieuwe theaterprogramma.

Gegevens

Datum:
20 februari 2019
Tijd:
20:30
Kosten:
€20

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

1 beschikbaar
SB_1 Dit is uw officiële ticket voor Stef Bos. Datum: 20 februari 2019. Aanvang: 20.30u. 20,00 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Stef Bos. Datum: 20 februari 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.