U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paul Haenen (matinee) Paul Haenen brengt vreugde!

maart 31 @ 15:00

€18,50

Wij zijn enorm blij dat het dit seizoen gelukt is: Paul Haenen komt bij ons spelen op een fijne zondagmiddag. Hij speelt ‘Paul Haenen brengt vreugde!’ De inhoud komt later op deze site.

Paul Haenen staat deze zomer op De Parade en speelt verder vaak in het Betty Asfalt Complex, we zijn er dan ook extra trots op dat hij ook een kleine uitstap maakt naar Weesp.

Aanvang: 15.00u

Gegevens

Datum:
maart 31
Tijd:
15:00
Kosten:
€18,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

61 beschikbaar
PH_1 Dit is uw officiële ticket voor Paul Haenen. Datum: 31 maart 2019. Aanvang: 15.00u. 18,50 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Paul Haenen. Datum: 31 maart 2019. Aanvang: 15.00u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.