U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oude rotten, jonge appels: Richard Groenendijk, Karin Bloemen e.a

15 januari 2019 @ 20:30

€22,50

Zes unieke avonden met voor de pauze twee jonge appels en na de pauze twee oude rotten. Theaterpand Weesp vindt het heel belangrijk dat de nieuwe generatie speelbeurten krijgt en u als publiek kennis maakt met hen. Daarom hebben wij deze avonden bedacht met unieke combinaties van jong en gevestigd talent. Alle talenten spelen ongeveer een half uur en soms ook wat samen. Veel van de jonge talenten komen later in het seizoen avondvullend terug! Presentatie: Sara Kroos.

In deze editie:

  • Karin Bloemen
  • Richard Groenendijk
  • Andries Tunru
  • Olden Hermanns

Let op: de tickets voor alle Oude Rotten, Jonge Appels gaan hard. Wees er op tijd bij!

Gegevens

Datum:
15 januari 2019
Tijd:
20:30
Kosten:
€22,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

13 beschikbaar
ORJA_1 Dit is uw officiële ticket voor de Oude rotten, jonge appels van 15 januari 2019. Datum: 15 januari 2019. Aanvang: 20.30u. 22,50 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor de Oude rotten, jonge appels van 15 januari 2019. Datum: 15 januari 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.