U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Karin Bloemen (leesvoorstelling) Souvenirs LET OP VERPLAATST NAAR 16 nov

november 16 @ 20:30

€16,50

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR 16 NOV

Karin Bloemen is al jaren een publiekslieveling in ons Theaterpand en ook vriendin van ons theater. We zijn dan ook blij dat ze de eerste stappen met haar nieuwe voorstelling Souvenirs, bij ons op de vloer zet!

In de loop der jaren verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin Bloemen voegt in Souvenirs de daad bij het woord en gooit als een olifant in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Letterlijk zelfs, want elke avond verloot ze een van haar persoonlijke items onder het publiek. Met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences en hilarische types is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen-show. Een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbare souvenir mee naar huis neemt.

Gegevens

Datum:
november 16
Tijd:
20:30
Kosten:
€16,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Niet op voorraad!KB_1 Dit is uw officiële ticket voor Karin Bloemen. Datum: 16 november 2018. Aanvang: 20.30u. 16,50 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Karin Bloemen. Datum: 15 november 2018. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.