U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Javier Guzman (try-out) Guzmán

2 februari 2019 @ 20:30

€16,50

Javier speelde zijn Sinterklaasconference al bij ons en komt nu met één van de allereerste try-outs van zijn nieuwe voorstelling ‘Guzmán’ naar ons Theaterpand. Javier is een vriend van ons theater en het publiek weet hoe geniaal en onvoorspelbaar hij kan zijn. Wat hij gaat doen weet niemand nog op het moment dat wij dit schrijven, maar dat het een rauwe eerste opzet wordt van een show in wording die je niet wilt missen, dat kunnen we u al wel vertellen!

Gegevens

Datum:
2 februari 2019
Tijd:
20:30
Kosten:
€16,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

24 beschikbaar
JG_3 Dit is uw officiële ticket voor Javier Guzman. Datum: 2 februari 2019. Aanvang: 20.30u. 16,50 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Javier Guzman. Datum: 2 februari 2019. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.