U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Nuffe Tantes (voor kinderen v.a 8 jaar met disco na afloop)

november 9 @ 18:30

€9,50

Let op: in onze brochure staat aanvang 19.30u, maar deze is bij deze wat langere voorstelling, 18.30u geworden ivm bedtijd van onze jonge bezoekers.

In onze jeugdprogrammering vanaf 8 jaar, bieden we een aantal vrijdagavonden met geweldige jeugdvoorstellingen en altijd disco na afloop! De eerste is De Nuffe Tantes, een heerlijke muziektheater familievoorstelling. 

Eenuf is eenuf! Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!? Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad! Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze gróte moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars álle klanten bij ze wegkaapt! Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van!
Let op: aanvang 18.30u.
Na afloop is er disco! Kijk ook naar de andere jeugdtheatervoorstellingen met disco na afloop. De volgende zal zijn op vrijdag 25 januari, Poppencabaret. 
 

Gegevens

Datum:
november 9
Tijd:
18:30
Kosten:
€9,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

88 beschikbaar
NT_1 Dit is uw officiële ticket voor De Nuffe Tantes. Datum: 9 november 2018. Aanvang: 18.30u. 9,50 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor De Nuffe Tantes. Datum: 9 november 2018. Aanvang: 18.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.