U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest! (voor kinderen vanaf 4 jaar)

5 december 2018 @ 16:00 - 17:00

€8,50

Theater op woensdag 5 december na school en dan ’s avonds lekker Sinterklaas vieren!

Dit theaterseizoen komt Ton Meijer met zijn nieuwste voorstelling Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest, waarin we zien dat de grote piraten eigenlijk best een beetje bang zijn voor Sinterklaas en Piet…

Ton zal in deze vertelvoorstelling een aantal verhalen vertellen uit het gelijknamige boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal.
We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop, Aadje leert lezen en we hebben last van een zware storm op zee.

Ten slotte komt Sinterklaas langs met een stoomboot. Laat de kinderen verkleed als piraat komen want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen.

Een gezellige Sinterklaasmiddag in ons Theaterpand! De Sint komt zelf niet, maar we hebben een mooie voorstelling en natuurlijk allerlei leuke Sinterklaas activiteiten in de foyer! 

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld. Kinderen die naar de show van 15u komen zijn vanaf 14u welkom in de foyer voor leuke Sint-activiteiten, en kinderen die naar de show van 16u gaan zijn tot 17u welkom voor leuke Sint-activiteiten. We vragen of de kinderen onder begeleiding van hun ouders komen of meerdere kinderen met één volwassene.

Gegevens

Datum:
5 december 2018
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€8,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.