Sara Kroos voor uw bedrijf

/Sara Kroos voor uw bedrijf
Sara Kroos voor uw bedrijf2019-03-16T12:31:21+00:00

Sara Kroos

theater voor uw bedrijf

Sara Kroos theater spelshow

De humoristische spelshow van Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging. Op maat gemaakt, exclusiever kan niet!

Sara Kroos heeft zich verbonden aan Theaterpand Weesp met haar theaterspelshow, speciaal voor bedrijven en organisaties. Dit is een hilarische interactieve show met leuke quizzen en raadspellen, waarin uw medewerkers elkaar beter leren kennen en moeten samenwerken. Uniek aan deze spelshow is dat Sara ook op maat werkt voor en over uw organisatie. Teambuilding maar dan met een gulle lach! De locatie, ons Theaterpand Weesp, is inclusief aan de kosten. Zo heeft u geen gedoe en geregel op de locatie van uw organisatie en dragen wij zorg voor alles mét een geweldige cabaretier op het programma, voor een vriendelijke prijs.

Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging:

– Exclusief in Theaterpand Weesp, een zeer goed te bereiken theater in het midden van het land (bij A’dam, ’t Gooi) voor gezelschappen vanaf 30 tot en met 90 personen. Andere aantallen? Wij denken graag met u mee. Alles wordt voor u geregeld in ons theater en onze gezellige foyer.
– Spelshow van ruim 1,5 uur in het theater door cabaretier Sara Kroos, met veel humor en leuke prijzen. Deels op maat: met quizvragen en liedjes over uw bedrijf en medewerkers: u mailt ons informatie en Sara maakt er vragen en liedjes op maat van voor een unieke middag/avond!
– Aan te vullen met een DJ, met karaoke, uw sprekers, workshops en meer: we nemen het graag met u door om er een geweldig evenement van te maken dat aanvult op of voorafgaat aan de spelshow van Sara Kroos. De accommodatie, faciliteiten en techniek zijn inclusief aan het bedrag voor de spelletjesshow!

Exclusief in Theaterpand Weesp:

– Sara’s Spelletjesshow kunt u alleen boeken in het theater. U hoeft dus niets te regelen, laat uw gasten gezellig plaats nemen in onze foyer met uitgebreide bar, een pooltafel en diverse spellen, om ze daarna te laten genieten van de Spelletjesshow en eventueel meer activiteiten.
– Theaterpand Weesp heeft uiteraard professionele licht en geluidsapparatuur en een technicus die open staat voor al uw verzoeken van power point presentatie, sprekers een podium geven en een film vertonen.

We maken uw middag of avond op maat, voor een vriendelijke prijs

– Een uitje met een A-kwaliteit cabaretier, maar wel betaalbaar.
– We nemen met u door hoe u de middag/avond wilt invullen en denken met u mee.
– Geen geregel en extra kosten met het bouwen van een podium op uw eigen locatie, het huren van licht en geluid en catering: laat alles maar aan Theaterpand Weesp over!
– Te combineren met een diner of luxe hapjes.

Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@zone1380.nl o.v.v Sara Kroos’ Spelletjesshow.

Zoekt u al iets voor kerst? In december 2019 speelt Sara ook de kerstversie van haar spelshow voor bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden via de mail. 

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord