Illegale doorverkoop tickets

//Illegale doorverkoop tickets

Illegale doorverkoop tickets

Helaas is ons theater af en toe ook het slachtoffer van georganiseerde opkoop en doorverkoop van theatertickets tegen woekerprijzen. Vanaf seizoen 2018/2019 is het niet meer mogelijk om met illegale tickets, vaak gekocht voor woekerprijzen, onze zaal te betreden. Professionele doorverkopers zoals Topticketshop hebben afgelopen weken getracht om onze verkoop op deze manier te dwarsbomen.

Heeft u tickets gekocht via Topticketshop, laat het ons dan weten. Wij zijn op de hoogte welke tickets het betreft en staan bij de ingang van de zaal op de zwarte lijst. Als op onze website staat dat een voorstellling is uitverkocht, dan kunt u er vanuit gaan dat dit ook zo is.

2019-03-15T10:12:38+00:00
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord