Word ook vriend van ons theater!

//Word ook vriend van ons theater!

Word ook vriend van ons theater!

Word vriend van het Theaterpand en mis nooit meer iets moois!

Ga naar deze link om vriend te worden:https://theaterpandweesp.nl/show/vriend-van-theaterpand-weesp-seizoen-18-19/

Wilt u mooie voordelen en daarmee iets extra’s betekenen voor het Theaterpand en voor aanstormend talent? Word dan Vriend van het Theaterpand. U steunt hiermee ons volledig ongesubsidieerde theater, de nieuwe generatie en u ontvangt er unieke voordelen voor terug. U zit nergens aan vast en ontvangt het hele theaterseizoen 2018/2019 de voordelen die horen bij uw vriendschap.

Vriend worden kost € 150,- (incl. btw) voor een heel seizoen. Wat doen wij met uw geld? Onze grootste prioriteit is de nieuwe generatie cabaretiers die nog geen volle zalen trekken; wij kunnen hiermee bijvoorbeeld de technicus betalen voor hen en zorgen dat zij een speelbeurt hebben in ons theater om vlieguren te maken. Er zijn maar 60 vriendentickets beschikbaar zodat wij u exclusieve kwaliteit kunnen bieden met deze voordelen:

1. Vrienden voorverkoop

U wordt als allereerste op de hoogte gebracht wanneer de kaarten in de verkoop gaan, eerder dan ons reguliere publiek! Zo kunt u als eerste uw tickets kopen en hoeft u niets meer te missen. De vriendenvoorverkoop zal dit voorjaar al zijn, voor het nieuwe seizoen dat in september 2018 begint.

2. Exclusieve vrienden seizoensopening met o.a Karin Bloemen

Gratis voor 2 personen toegang tot de exclusieve, feestelijke seizoensopening voor vrienden op zondagmiddag 9 september 2018 vanaf 14.00u. Met een spetterend optreden van diva Karin Bloemen, een spelshow van Sara Kroos, diverse optredens van nieuw talent en allerlei verwennerijen in de foyer. Deze middag is alleen voor vrienden en op deze middag ontvangt u ook uw vrienden-pas. Kunt u niet deze middag? Dan kunt u de tickets voor deze voorstelling cadeau geven aan iemand en bent u uiteraard zelf het hele seizoen vriend.

3. Bij ieder theaterbezoek gratis koffie en thee

Vrienden krijgen per theaterbezoek een gratis koffie of thee voor twee personen. U krijgt een vip-pasje op 9 september (of u kunt deze ophalen in de eerste week van september wanneer u niet kunt op 9 september) waarmee u altijd voor twee personen een gratis koffie/thee krijgt bij iedere voorstelling die u bezoekt.

4. Vrienden Kerst met Kroos 

Vrienden van Theaterpand Weesp gaan gratis met twee personen naar Kerst met Kroos 2018. Deze voorstelling is op zaterdag 15 december 2018 om 15.00u. U krijgt de tickets voor deze voorstelling gemaild zodra u vriend bent geworden. Mocht u niet kunnen is dit een perfect Sinterklaas of kerstcadeau aan iemand, ter waarde van € 18,50 per ticket!

5. Vrienden nieuwsbrief

Vrienden hebben een eigen nieuwsbrief die u op de hoogte stelt van bijgeboekte voorstellingen waar u voorrang op heeft. Zoals dit seizoen Brigitte Kaandorp last-minute nog kwam try-outen. U hoort maximaal een dag eerder wanneer een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

Ga naar ‘voorstellingen’ daar kunt u meer lezen over uw vriendschap met het theater (zoek op datum 9 september 2018). U kunt via die weg vriend worden door te betalen met Ideal.

2019-03-15T10:12:45+00:00
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord