Onze escape room is geopend!

//Onze escape room is geopend!

Onze escape room is geopend!

Onze gloednieuwe escape room ‘De Toneelmeester’ in het backstage gedeelte van ons theater, is open! Durf jij het aan? Ga met je team de strijd tegen de klok aan om binnen het uur te ontsnappen… Ga naar  www.escaperoomweesp.nl en reserveer een room voor jouw team!

Het verhaal van onze escape room:

Sinds de laatste voorstelling “Macbeth” is de hoofdrolspeelster noodlottig om het leven gekomen, op de dag van de première. De enige die precies weet wat er is gebeurd is de Toneelmeester. Durf jij het aan om samen met je team te ontdekken wat er zich heeft afgespeeld achter de schermen? Redden jullie het om binnen een uur voor aanvang te ontsnappen uit dit mysterieuze backstage gedeelte?

Alle zintuigen zullen worden geprikkeld in deze interactieve escape room waarin jij voor een deel bepaald wat de afloop zal zijn. Deze unieke totaalbeleving zal je lang bijblijven!

2019-03-15T10:12:50+00:00
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord