Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging in Theaterpand Weesp

//Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging in Theaterpand Weesp

Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging in Theaterpand Weesp

Met veel plezier mogen we vermelden dat cabaretier Sara Kroos een speciale theater spelshow speelt in Theaterpand Weesp voor bedrijven of verenigingen. Wilt u eens iets anders, iets unieks, met uw bedrijfsuitje of teamdag? Heeft u een groot feest en wilt u uniek entertainment en alle zorgen uit handen geven? Of heeft u wat te vieren met uw vereniging? Denk dan eens aan de theater spelshow van Sara Kroos: een hilarische middag of avond met leuke prijzen én een lied op maat voor uw organisatie en twee onderdelen met quizvragen op maat over uw organisatie. Vooraf en/of na afloop is de foyer en zaal van u, waardoor u de inhoud van de rest van het evenement samen met ons kunt invullen.

Sara Kroos speelt deze spelshow alleen in Theaterpand Weesp, waar onze professionele theaterzaal en technici voor uw klaar staan voor bijvoorbeeld uw eigen sprekers, een debat, presentatie, of juist voor wat meer luchtigheid met na afloop van de spelshow karaoke of een DJ. Ook is de spelshow aan te vullen met diverse workshops theater.

U heeft geen kosten voor de zaal, waardoor dit (bedrijfs)uitje vriendelijk geprijsd is én we kijken graag met u hoe we uw middag/avond op maat kunnen maken zodat het een groot succes wordt! Kijk op de pagina op deze site ‘Sara Kroos voor uw bedrijf’ voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Exclusief in ons theater!

2019-03-15T10:13:01+00:00
Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies Akkoord