De crowdfundactie van Theaterpand Weesp en Theaterschool Zone 1380 op www.voordekunst.nl is geslaagd met maar liefst 110%! We haalden dankzij u maar liefst ruim €16.500 op.

‘Het is ongelofelijk hoeveel lieve berichten en donaties we hebben ontvangen, iedereen heel erg bedankt daarvoor, we gaan er iets moois van maken!’ aldus directeur Daniëlle Meyer.

Sara Kroos speelt dit hele weekend de allerlaatste van haar ‘Sara’s Spelletjesshowww’ waarvan de gehele opbrengst gaat naar de theaterschool. Er zijn nog kaarten, voor 15,- heeft het publiek een leuke avond of middag (met mooie prijzen) en wordt de verhuizing en verbouwing van de theaterschool gesteund. Deze spelletjesshow staat in het teken van het nieuwe theaterseizoen en er zijn extra mooie prijzen te winnen. Zoals vrijkaarten voor (al uitverkochte) voorstellingen en met vrienden naar de Zoete Zondag met taartproeverij.

Sara Kroos: ‘Als kers op de slagroom van de crowdfundactie, geef ik de gehele opbrengst van drie spelletjesshows van komend weekend aan de bouw van het lokaal voor de leerlingen. Daar moet een balletvloer in en we willen de kostuums en boeken in mooie kasten gaan doen. Dus ik zou zeggen: kom allemaal naar de spelletjesshow want het is nog voor een mooi doel ook!’

Tickets via deze site! Vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli