U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018

Vriend van Theaterpand Weesp seizoen 18/19

september 9 @ 14:00 - 18:00
Theaterpand Weesp, Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
€150 35 tickets left

Word vriend van het Theaterpand en mis nooit meer iets moois! Wilt u mooie voordelen en daarmee iets extra's betekenen voor het Theaterpand en voor aanstormend talent? Word dan Vriend van het Theaterpand. U steunt hiermee ons volledig ongesubsidieerde theater, de nieuwe generatie en u ontvangt er unieke voordelen voor terug. U zit nergens aan vast en ontvangt het hele theaterseizoen 2018/2019 de voordelen die horen bij uw vriendschap. Vriend worden kost € 150,- (incl. btw) voor een heel seizoen. Wat…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.