Theaterpand Weesp is een theater voor (try-outs van) cabaret en muziektheater en de thuisbasis van Theaterschool Zone 1380.

Van nieuwe tot gevestigde namen komen try-outen bij ons. Op onze nieuwe locatie op de Flevolaan hebben wij een mooie kleine zaal en een gezellige foyer.

Verhuur

Het Theaterpand is alleen te huur voor middagen of avonden met een theatrale of muzikale invulling of voor bijeenkomsten van uw bedrijf of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere groepsuitjes en bijeenkomsten voor bedrijven, maar ook voorstellingen van uw eigen (amateur)gezelschap of koor, waarbij u entree vraagt voor uw publiek en daarmee de huursom kunt bekostigen.

Wanneer u een besloten gelegenheid heeft waarbij u een optreden van een band/artiest wilt, of een theatrale workshop is het  mogelijk om dit via ons te boeken. Ook voor uw eigen workshops, vergaderingen of bijeenkomsten met een theatraal tintje bent u bij onze locatie aan het juiste adres. Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@zone1380.nl o.v.v zaalverhuur.

Om te repeteren in ons Theaterpand met uw gezelschap is het ook mogelijk om onze repetitieruimte te huren. De theaterzaal, foyer en de repetitieruimte zijn afzonderlijk te huur, geheel naar uw wens en de invulling van uw dag/avond.

Er volgen z.s.m foto’s van ons nieuwe pand.