Theaterpand Weesp is de thuisbasis van Jeugdtheaterschool Zone 1380. Maar Theaterpand Weesp is naast een jeugdtheaterschool ook een try-out theater voor cabaret en muziekvoorstellingen.

Van nieuwe tot gevestigde namen komen try-outen dit seizoen. Onze vernieuwde theaterzaal is klein maar fijn: er passen 65 mensen in onze zaal en we hebben een gezellige foyer.

Verhuur

Het Theaterpand is alleen te huur voor middagen of avonden met een theatrale of muzikale invulling. Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen van uw eigen (amateur)gezelschap of koor, waarbij u entree vraagt voor uw publiek en daarmee de huursom kunt bekostigen.

Wanneer u een besloten gelegenheid heeft waarbij u een optreden van een band/artiest wilt, of een theatrale workshop is het  mogelijk om dit via ons te boeken. Ons Theaterpand is echter niet beschikbaar voor recepties e.d zonder een live optreden met theater of muziek. Een verhuring is inclusief onze technicus en horecamedewerkers. Mail voor een vrijblijvende offerte naar pim@zone1380.nl o.v.v verhuring.

Om te repeteren in ons Theaterpand met uw gezelschap is het ook mogelijk om onze ruimte te huren.