U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zoete zondag met taartproeverij en Sara Kroos

januari 14 @ 15:00

€50

Wie het boek ‘Als ik het niet kan, kun jij het ook’ van patissier Francis van Arkel en cabaretier Sara Kroos kent, weet dat je deze middag goed zit. Heerlijke taartjes en zoetigheden gemaakt door Francis van Arkel en kleine optredens en zoete verhalen van Sara Kroos. Deze unieke zoete zondag is speciaal voor de crowdfundactie om onze nieuwe locatie mooi in te richten. De prijs is 50,- per persoon, dat is meer dan u van ons gewend bent, maar de volledige opbrengst gaat dan ook naar onze theaterschool en ons theater.

De middag is ideaal voor vriendinnen, familie, collega’s; heerlijk genieten in de winter op een anders saaie zondag!

Gegevens

Datum:
januari 14
Tijd:
15:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Wie zijn aanwezig

6 personen hebben zich aangemeld voor Zoete zondag met taartproeverij en Sara Kroos

  • manoushka moesker

Tickets

4 beschikbaar
Zoete zondag met taartproeverij en Sara Kroos 50,00 incl. BTWHeerlijke taartjes en zoetigheden gemaakt door Francis van Arkel en kleine optredens en zoete verhalen van Sara Kroos.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.