U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijnworkshop Astrid Joosten

22 oktober 2017 @ 16:00 - 18:00

€50

Presentatrice Astrid Joosten, wie kent haar niet van Twee voor Twaalf of Kanniewaarzijn, is ook nog eens vinoloog en kan daar enorm leuk over vertellen. Speciaal voor het goede doel: alles wat nog moet gebeuren op onze nieuwe locatie, geeft zij een wijnworkshop in Theaterpand Weesp. Over wijn/spijs combinaties, u krijgt heerlijke wijnen te proeven met bijpassende hapjes, en natuurlijk uitgebreide uitleg over de wijnen.

Een unieke middag die u niet wilt missen en u steunt ons theater er ook mee! De gehele opbrengst gaat naar ons theater en de theaterschool, want er is genoeg te doen nog op onze nieuwe plek. De entreeprijs van 50,- per persoon, ligt daarom ook hoger dan u van ons gewend bent, maar uw geld gaat rechtstreeks naar het theater en de theaterschool.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Wie zijn aanwezig

9 personen hebben zich aangemeld voor Wijnworkshop Astrid Joosten

  • Els Cijvat
  • Jan Calis

Tickets

Niet op voorraad!Wijnworkshop Astrid Joosten 50,00 incl. BTWEen unieke middag die u niet wilt missen en u steunt ons theater er ook mee! De gehele opbrengst gaat naar ons theater en de theaterschool, want er is genoeg te doen nog op onze nieuwe plek. De entreeprijs van 50,- per persoon, ligt daarom ook hoger dan u van ons gewend bent, maar uw geld gaat rechtstreeks naar het theater en de theaterschool.

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.