U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vriendenmiddag en preview 18/19

september 9 @ 14:00 - 18:00

€20

Een speciale middag voor de vrienden van ons Theaterpand, om het seizoen met elkaar te openen. Met optredens van Karin Bloemen, een spelshow van Sara Kroos met mooie theaterprijzen en een preview van diverse talenten die dit seizoen voorbij komen. Heeft u de kans niet gehad om vriend te worden maar wilt u toch meegenieten van deze speciale preview? We hebben een klein aantal tickets voor mensen die geen vriend zijn maar wel gezellig naar deze bonte previewmiddag willen gaan, maar op is op. Met het aanschaffen van een ticket voor deze middag steunt u alsnog ons Theaterpand en onze theaterschool, en heeft u een geweldige zondagmiddag.

Vrienden van het Theaterpand hebben hun tickets inmiddels thuis.

Let op: aanvang 14.00u.

Gegevens

Datum:
september 9
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
€20

Tickets

11 beschikbaar
VRND_XTRA 20,00 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.