U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Valentijns dag (matinee)

juni 24 @ 15:00

€8

Script en regie: Jeroen Steenbeek

Gespeeld door de studenten van de Talentklas van Theaterschool Zone 1380.

Valentijn is dood. Al twee jaar. En nu is hij terug – op zíjn dag – om wraak te nemen.

Met een roos en een onheilspellende anonieme boodschap worden alle betrokkenen op Valentijnsdag naar het verlaten theater gelokt.

Tijd voor een afrekening. Eén revolver. Eén kogel. Wie is schuldig? En wie draagt de ultieme consequentie? Wordt het één voor allen of allen voor één?

Gegevens

Datum:
juni 24
Tijd:
15:00
Kosten:
€8

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Zone 1380

Tickets

76 beschikbaar
VALENTIJNSDAG_2 Dit is uw officiële ticket voor Valentijns dag. Datum: 24 juni 2018. Aanvang: 15.00u. 8,00 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Valentijns dag. Datum: 24 juni 2018. Aanvang: 15.00u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.