U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Two Shows, One Gig

april 14 @ 20:30 - 22:30

€10

Twee knettergoede, totaal verschillende solo-voorstellingen voor de prijs van één! (LET OP: In plaats van Tim speelt Pepijn Schoneveld)

Merel Baldé maakt -all by herself- Nederlandstalige pop/R&B/disco/kleinkunst/nederhop met een knipoog naar de jaren ’80. Ze zet het publiek op zijn kop en kent daarin geen grenzen. Ze zet een show neer vol catchy liedjes met rook, wind, wapperende haren, aluminiumfolie en een discobol. Merel is een ware femme fatale, glamorous en brutaal, in uitbundige kostuums, maar met een gezonde dosis zelfspot. Ze zingt over zowel een onmogelijk te beschrijven liefde als een zak patat.​

Merel studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneel&Kleinkunstacademie en speelde o.a. een hoofdrol in Soldaat van Oranje – de musical.

Pepijn Schoneveld: In 2013 ging zijn eerste avondvullende cabaretshow Meneer Jongetje (regie Jessica Borst) in première (Parool ★★★, 8weekly ★★★★, 1e rang ★★★★).  Met onder andere liederen van Jurrian van Dongen en Thomas Spijkerman. En in het seizoen 2015/1016 en 2016/2017 tourt Pepijn met zijn tweede cabaretshow Morgen klaart het op (regie Gijs de Lange). Wederom met liederen van Jurrian van Dongen, Peter van Rooijen en Merel Baldé.

Gegevens

Datum:
april 14
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€10

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

90 beschikbaar
Two Shows One Gig 10,00 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.