U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatervoorstelling Gras

9 mei 2015 @ 20:30

€5

Vier jonge acteurs, twee mannen en twee vrouwen, zitten gevangen in een vreemd spel. Ze hebben geen keus, maar zijn tot elkaar veroordeeld op een geveinsde camping in Zuid-Frankrijk, als gezin bestaande uit een bazige moeder, kneuterige vader, puberende dochter en een zwakbegaafd broertje.

Een raar machtspelletje met fatale gevolgen voltrekt zich voor uw ogen.

Gespeeld door: Remy den Hartog, Eva Smit, Mirelle Penders en Olaf Hoffman
Regie: Saskia Tilanus en Ralph de Vaal

Gegevens

Datum:
9 mei 2015
Tijd:
20:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Niet op voorraad!Theatervoorstelling Gras 5,00 incl. BTWVier jonge acteurs, twee mannen en twee vrouwen, zitten gevangen in een vreemd spel. Ze hebben geen keus, maar zijn tot elkaar veroordeeld op een geveinsde camping in Zuid-Frankrijk, als gezin bestaande uit een bazige moeder, kneuterige vader, puberende dochter en een zwakbegaafd broertje. Een raar machtspelletje met fatale gevolgen voltrekt zich voor uw ogen. Gespeeld door: Remy den Hartog, Eva Smit, Mirelle Penders en Olaf Hoffman Regie: Saskia Tilanus en Ralph de Vaal

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.