U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theaterklas B – ‘Fleet Street’

juni 25 @ 13:00

€5

Theaterklas B; ‘Fleet Street’ gebaseerd op Sweeney Todd

Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet street. Dit personage dook halverwege de 19e eeuw op . Of hij ooit echt bestaan heeft weet niemand. Maar de beroemde Musical van Stephen Sondheim, over zijn leven, won maar liefst 8 Tony Awards.

Echter, wij spelen geen musical, maar hebben er een toneelstuk van gemaakt.

Het trieste verhaal van de barbier die werd verbannen en uiteindelijk terugkeert naar Londen, om wraak te nemen op diegene die hem zijn geliefde vrouw en dochter hebben afgenomen.

Bloedstollend spannend van de eerste tot de laatste minuut.

Hoe loopt dit af? En wat zit er toch in die vleespasteien?

Datum: 25-06-2017
Deuren open: 12:00
Aanvang: 13:00
Tickets: €5,-

Gegevens

Datum:
juni 25
Tijd:
13:00
Kosten:
€5

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).