U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatergroep Light & Shadow – HOME

maart 10 @ 20:30 - 22:30

€12,50

Home… thats we’re your heart is …

Het verhaal neemt ons mee naar de plek waar je wil zijn, wat als een huis voelt. Maar wat als je huis niet meer als een huis kan zijn? Waar je niet meer veilig bent, waar je moet vluchten voor geweld, oorlog en alles achter je moet laten? En hoe is het om opnieuw je huis te vinden, in een compleet andere wereld, waar men een andere taal spreekt en andere gewoontes zijn? Waargebeurde verhalen met een verleden en een heden. Opnieuw beginnen is soms moeilijk maar biedt ook weer kansen en mogelijkheden. Een verhaal met een traan en een lach….van afscheid tot integratie. Een indrukwekkende voorstelling die men niet snel zal vergeten.

Theatergroep Light & Shadow is een initiatief van Erik Veltenaar uit Amsterdam. De groep bestaat uit Syrische en Nederlandse acteurs, zangers en muziekmakers die met elkaar hun passie voor theater willen uitoefenen. Dankzij coaching van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam en gesteund door Wij doen mee.nu kan de groep wekelijks repeteren en werken aan mooie voorstellingen. Momenteel werkt de groep aan hun eerste voorstelling: Home..! Een voorstelling over het vluchten voor oorlog en geweld en vechten voor vrijheid en een nieuw leven.

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

54 beschikbaar
Theatergroep Light & Shadow - HOME 12,50 incl. BTWWaargebeurde verhalen met een verleden en een heden. Opnieuw beginnen is soms moeilijk maar biedt ook weer kansen en mogelijkheden. Een verhaal met een traan en een lach….van afscheid tot integratie. Een indrukwekkende voorstelling die men niet snel zal vergeten.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.