U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talent voor een tientje – Tim Hartog

20 januari 2018 @ 20:30

10€

Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad. Hij brengt niet alleen zijn Rotterdamse bravoure met zich mee naar het theater, maar ook zijn originele kijk op het leven. Zijn verwondering werkt enorm sterk op de lachspieren.

Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeert Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. Sinds 2012 is Hartog de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in o.a. Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam.

Tim Hartog brengt niet alleen zijn Rotterdamse bravoure met zich mee naar je theater, maar ook zijn originele kijk op het leven.
Zijn verwondering werkt enorm aanstekelijk op de lachspieren. Niet alleen bij mij, maar bij het gehele publiek.

— Frank Heijman programmeur Theaters Diligentia en PePijn

Stand-up talent van Rotterdamse makelij. Persoonlijk, geestig en een tikkeltje bijdehand. Tim schuwt de interactie met zijn publiek niet, heeft een fijne energie en een hoge grapdichtheid. Daarnaast is hij een boeiend verteller.
Kortom; houd hem in de gaten, die Tim.

— Joyce van Dongen programmeur Theater Zuidplein

 

Datum: 20-01-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €10,-

Gegevens

Datum:
20 januari 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
10€

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Niet op voorraad!Talent voor een tientje - Tim Hartog 10,00 incl. BTWTalent voor een tientje - Tim Hartog

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.