U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talent voor een tientje: FUAD

september 29 @ 20:30

€10

‘Held.’ Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) n vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijden carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en zijn gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen. De eerste in onze reeks: Talent voor een tientje!

Datum: 30-09-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €10,-

Gegevens

Datum:
september 29
Tijd:
20:30
Kosten:
€10

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

63 beschikbaar
Talent voor een tientje: Fuad 10,00 incl. BTWTalent voor een tientje: Fuad

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).