U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talent voor een tientje: Filp Noorman

7 april 2018 @ 20:30

€10

Evenement Navigatie

Met een nominatie op zak voor de Annie MG Schmidt prijs voor het beste theaterlied is dit talent al een heel eind op weg. Nieuw, ruig, amusant, gevaarlijk, zegt de pers. De humor van Zappa, de poezie van Nick Cave en Rauw als Tom Waits.

Datum: 07-04-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €10,-

Gegevens

Datum:
7 april 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
€10

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

63 beschikbaar
Talent voor een tientje: Flip Noorman 10,00 incl. BTW

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).