U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Flip en de Noormannen

april 7 @ 20:30

€10

TALENT VOOR EEN TIENTJE!

Dames en heren, hooggeëerd publiek! Hier in het enige hol in uw stad waar ze op deze curiositeitenkaravaan een licht durfden te zetten: ‘De Big One’! Flip Noorman en zijn band De Noormannen presenteren vanaf februari 2018 deze nieuwe avondvullende voorstelling (dit seizoen alleen try outs).

We hebben een vrouw met een baard, een blinde helderziende en het goed herkenbare scrotum van Mussolini op sterk water. Zoals vertrouwd denderen de muzikale rariteiten als een stervende stoomtrein voorbij. Alle vreemdheden, hilariteiten maar ook wandaden die de mensheid u te bieden heeft worden onversneden blootgegeven. Geen loftrompetten. Geen moraal. De eigenaardigheid als maat.

Flip Noorman is een rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. De avondvullende debuutvoorstelling ‘Make-up’ leverde Noorman in 2014 de Wim Sonneveldprijs op tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival en een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2016 met het nummer ‘Als Tijd Niet Bestaat’. AKF juryvoorzitter Jacques Klöters ziet in Noorman “een nieuwe Ramses Shaffy”.
De pers was unaniem lovend:
‘Nieuw, ruig, smerig, amusant, gevaarlijk…. GA KIJKEN ALS JE DURFT.’

 Datum: 07-04-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €10,-

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
20:30
Kosten:
€10

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.