U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sara’s Spelletjesshow 2 15:00

26 maart 2017 @ 15:00

€15

Sara’s Spelletjesshow 2

De nieuwe Weesper traditie in ons Theaterpand! Sara Kroos geeft haar hilarische spelletjesshow, met elk kwartaal een nieuwe editie. Dus nieuwe vragen, nieuwe spellen en nieuwe prijzen. Kom samen met een team of alleen en doe mee met muziekquizzen, kennisvragen, raadspelletjes, duo-opdrachten en als enige terugkerende spel in elke editie: Oud Hollandsch Dingen Smijten. De prijzen variëren van klein tot groot, tot een waarde van wel €50,- en zijn mede aangeboden door Weesper Winkeliers. Niets hoeft, alles mag bij Sara’s Spelletjesshow. De tweede editie is in maart en de derde in juni/juli. Per editie nieuwe spellen en vragen, dus je kunt er een mooie traditie van maken als je van spelletjes houdt!
Voor de weekendse lente- en zomeravonden en op de zondag lekker in de middag.
Kom je met een team vanaf zes personen (je vereniging, toneelclub, familie of collega’s) dan krijgen alle teamleden het eerste drankje gratis. 

Let op: de kaarten voor Sara’s Spelletjesshow gaan erg hard. Wees er op tijd bij, zeker als je met meerdere mensen wilt komen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar ivm taalgebruik.

Datum: 26-03-2017
Deuren open: 14:00
Aanvang: 15:00
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
26 maart 2017
Tijd:
15:00
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.