U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« All Evenementen

Sara Kroos – Zonder Verdoving – Leesvoorstelling

augustus 24 @ 20:30

€12.50

Sara Kroos

Leesvoorstelling ‘Zonder verdoving’ 

De allereerste twee leesvoorstellingen van Sara’s nieuwe voorstelling ‘Zonder verdoving’ na de zomerstop, doet ze natuurlijk in haar eigen woonplaats Weesp! Met script bij de hand, nog geen idee hoe het gaat worden, maar wel al wat liedjes en ze neemt twee fijne muzikanten mee. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel, dus verwacht geen voorstelling of samenhangend geheel, maar om er dan  toch een hele leuke avond van te maken  is juist wel weer aan Sara besteed. De nieuwe voorstelling gaat pas in november in première en dan het hele land door, dus dit is een unieke kans om bij de eerste probeersels te zijn. Niet geschikt voor jongeren onder de 13 jaar ivm expliciet taalgebruik.

Datum: donderdag 24 aug
Aanvang: 20:30
Deuren open: 19:30
Tickets: €12,50

Gegevens

Datum:
augustus 24
Tijd:
20:30
Kosten:
€12.50

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

51 beschikbaar
Sara Kroos - Zonder Verdoving - Leesvoorstelling 12,50 incl. BTWSara Kroos Leesvoorstelling ‘Zonder verdoving’ De allereerste twee leesvoorstellingen van Sara’s nieuwe voorstelling ‘Zonder verdoving’ doet ze natuurlijk in haar eigen woonplaat Weesp! Met script bij de hand, nog geen idee hoe het gaat worden, maar wel al wat liedjes en ze neemt twee fijne muzikanten mee. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel, dus verwacht geen voorstelling of samenhangend geheel, maar om er dan toch een hele leuke avond van te maken is juist wel weer aan Sara besteed. De nieuwe voorstelling gaat pas in november in première en dan het hele land door, dus dit is een unieke kans om bij de eerste probeersels te zijn. Niet geschikt voor jongeren onder de 13 jaar ivm expliciet taalgebruik.

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).