U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Onno en Lilianne – Het beste en grappigste van Kees Torn

oktober 6 @ 20:30

€15

Onno Innemee & Lilianne de Graaf spelen en zingen het beste en grappigste van kees Torn. Een cabaretière en cabaretier op 1 podium! Een mooie vrouw en een oudere, minder mooie man.. Met de liedteksten van Kees Torn.

Datum: 06-10-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
oktober 6
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

65 beschikbaar
Onno & Lilianne - Het beste en het grappigste van Kees Torn 15,00 incl. BTW

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).