U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nabil – Monopoly, (Try-out)

maart 31 @ 20:30

€12,50

Hij is een veelzijdige duizendpoot en op televisie is hij bijna een begrip aan het worden. In de theaters is hij dit komend seizoen te zien met de try-outs voor zijn tweede avondvullende voorstelling en het belooft een even muzikale als humorvolle avond te worden vol absurdistische complottheorieën en typetjes.

  • Kwetsbaar, innemend
  • Veelbelovend
  • Ritmische en muzikaal
  • Finalist Leids Cabaret Festival 2015

Nabil kent u van tv-programma’s zoals ‘Baas Raymann’ en ‘Alpacas’. Naast alle televisieoptredens is Nabil ook te zien geweest in het theater met zijn eigen avondvullende show ‘Tijdmachine’, waarin hij als muzikaal talent terug duikt in het nostalgische gevoel van de jaren ’90.

‘Monopoly’ is Nabil zijn tweede avondvullende theaterprogramma. Een programma vol muziek, grappen, absurdistische complottheorieën en typetjes. In 2015 heeft Nabil deelgenomen aan het Leids Cabaret Festival, waarbij hij de finale heeft gehaald. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Datum: 31-03-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €12.50

Gegevens

Datum:
maart 31
Tijd:
20:30
Kosten:
€12,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.