U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mark van der Veerdonk – Kaaskleum

22 september 2017 @ 20:30

€15

We willen steeds meer en daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we om in de nutteloze gadgets. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, die het mogelijk maakt om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het idee om chips te verkopen in tennisbalkokers? In Kaaskleumzoekt Mark van de Veerdonk naar dingen die er nog wél toe doen. De rest mag met de aanstaande zondvloed mee. Uiteraard vinden we Mark weer terug in een idioot decorstuk, zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows.

Een lachspektakel van deze leuke Brabander!

Datum: 22-09-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
22 september 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Wie zijn aanwezig

9 personen hebben zich aangemeld voor Mark van der Veerdonk – Kaaskleum

  • Jan Van der Laan
  • jaap van loggem
  • Jaap Van loggem
  • Selina Siersmaa

Tickets

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.