U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marjolijn van Kooten – Ik zie de bui al hangen (reprise)

oktober 6 @ 20:30

€17,50

Ik zie de bui al hangen (reprise)

Let op: in tegenstelling tot wat in de brochure staat, is dit geen try-out van Marjolein van Kooten maar het reprise seizoen dat zij deze succesvolle voorstelling speelt!

Twee seizoenen geleden was Marjolijn samen met Bram Bakker te zien in de voorstelling ‘Geen paniek’. In ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn verder met waar ze met ‘Geen paniek’ gebleven is. Ze vertelt op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Het taboe hierop doorbreekt ze met een groot gevoel voor humor en troost.

‘Gezellige’ onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, spiritueel docenten en psychologen te rade. Maar of het helpt…

Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes, een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor.

Je knapt er echt van op.

Gegevens

Datum:
oktober 6
Tijd:
20:30
Kosten:
€17,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

90 beschikbaar
MVK_1 17,50 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.