U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Marian Mudder – Sofa Sessies

maart 18 @ 15:00

€15
Sofasessies is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.
Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, – van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen.
In deze voorstelling fileert zij al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.
Sofasessies is een openhartig verhaal over psychologisch en emotioneel herstel, naar het gelijknamige boek van Marian Mudder.

 

Datum: 13-09-2017
Deuren open: 14:00
Aanvang: 15:00
Tickets: € 15,-

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
15:00
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.