U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marian Mudder – Sofa Sessies

september 9 @ 20:30

€15

‘Sofa Sessies’ is een pittige en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel kunnen gebruiken. Jarenlang is actrice Marian Mudder (O.a. bekend van baantjer) op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist meer problemen.

Datum: 09-09-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: € 15,-

Gegevens

Datum:
september 9
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

60 beschikbaar
Marian Mudder - Sofa Sessies 15,00 incl. BTWMarian Mudder - Sofa Sessies

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).