U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maartje en Kine – Vibrato!

10 november 2017 @ 20:30

€12,50

In ‘ Vibrato!’ willen Maartje en Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Opmerkelijke gedachtes en waanzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy.

Men neme een Noorse ingenieur en een Nederlandse muzikant, mix ze vervolgens met Balkan, klassiek, folk en tango en je hebt Maartje & Kine. Je kent ze van Vreemd Folk of hun tweede voorstelling De Goldberg Machine. Je zag ze bij DWDD en Podium Witteman en ja, je hoorde ze bij Giel en Gijs 2.0. En nu is er dan Vibrato! waarin de dames willen weten waarom de wereld zo hevig vibreert en liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Wees gerust: er is veel te lachen, Maartje & Kine brengen boven alles een verfrissende muzikale comedy. Twee positief geladen elektrische deeltjes zijn het, die in een muzikale tsunami met één been in de actualiteit en met het andere in de klassieken staan.

Datum: 10-11-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €12.50

Gegevens

Datum:
10 november 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€12,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.