U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerst met Kroos Sing-a-long-spelletjesshow

23 december 2017 @ 20:30

€16,50

Kerst met Kroos Sing-a-long-spelletjesshow!

Let op: deze voorstelling is gauw uitverkocht. 

Meezingen met kerstliedjes met Sara, aan de piano meespelen met kerstige spelletjes. Sara’s Spelletjesshow the X-mas edition. Met alle kersthits om mee te zingen (of niet).
Sara Kroos heeft al eerder heerlijke kerstvoorstellingen gespeeld in ons theater en na een jaar geen kerstvoorstelling te hebben gespeeld komt ze gelukkig weer terug dit jaar. We toveren de foyer en de zaal om tot een winterwonderland en u komt 100% in de kerststemming met de heerlijke chaotische kerstspelletjes en liedjes van Sara. Ook voor mensen die niet van kerst houden is dit de manier om er toch van te genieten. Oud Hollandsch Kindeke Jezus werpen, hilarische verhalen, leuke prijzen, kerstige meezingers en dat allemaal onder leiding van een van de meest directe, soms grofgebekte cabaretières die ons land rijk is: Sara Kroos.

Maar 8 voorstellingen en alleen in ons theater!

Datum: 23-12-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €16.50

Gegevens

Datum:
23 december 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€16,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.