U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Julika Marijn – Uit verdriet geboren

oktober 7 @ 20:30

€15

In ‘ Uit verdriet geboren’ Duikt Julika Marijn op speelse en brutale wijze in het leven van kunstverzamelaar Heleen Kröller-Muller. Julika gaat vertellend, spelend en zingend op zoek. Intiem muziektheater!

Datum: 07-10-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
oktober 7
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

65 beschikbaar
Julika Marijn - Uit verdriet geboren 15,00 incl. BTWJulika Marijn - Uit verdriet geboren

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).