U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jasper van Kuijk

oktober 13 @ 20:30

€12.50

Nu alles en iedereen steeds extremer wordt. verlangt Jasper van Kuijk terug naar het midden. Van Kuijk zet zijn tanden in het nu, met de aanstekelijke mix van scherpte  en lichtvoetigheid die je kent uit zijn ‘Hoe moeilijk kan het zijn’ columns in de Volkskrant.

Datum: 13-10-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €12,50

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
20:30
Kosten:
€12.50

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

62 beschikbaar
Jasper van Kuijk 12,50 incl. BTWJasper van Kuijk

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).