U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het nieuwe Lied – Samen Solo

30 maart 2018 @ 20:30

15€

‘Samen Solo’ Het nieuwe lied is een collectief van twaalf Nederlandse Theaterzangers. Zij geven in wisselende samenstellingen optredens. Soms solo, soms samen, samen solo dus.

Op een avond van Het Nieuwe Lied geven een aantal talentvolle singer-songwriters een kort solo-optreden. Vaak aangevuld met een speciale gast. Elke voorstelling is verrassend anders. Het levenslied, kleinkunst en elektronische pop, alles komt voorbij. Het Nederlandse lied zoals je het nergens anders hoort….oorspronkelijk, urgent en vol risico. En jij mag het van dichtbij meemaken!

Voltallig bestaat Het Nieuwe Lied uit: Christine de Boer, Sjaan Duinhoven, Maarten Ebbers, Tjeerd Gerritsen, Jan Groenteman, Eefke den Held, Thijs Maas, Eva van Manen, Flip Noorman, Peter van Rooijen, Yentl Schieman, Jeroen Woe.

Voor de line-up en gastoptredens per editie: www.hetnieuwelied.nl

  • Barstensvol talent
  • Fris en eigenzinnig
  • Bevlogen en vernieuwend

NRC – ‘Een aanwinst voor de Nederlandstalige liedkunst. Een mooi stel is het, dat barst van het talent.’

Parool – ‘Fris, eigenzinnig en bevlogen.’

Kom genieten van deze muzikale talenten!

Datum: 30-03-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
30 maart 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
15€

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

65 beschikbaar
het nieuwe lied 15,00 incl. BTW

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.