U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herman in een bakje geitenkwark (UITVERKOCHT)

8 maart 2017 @ 20:30

€15

Herman in een bakje Geitenkwark

Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van ‘Herman in een bakje Geitenkwark’ was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug… met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van ‘Herman in een bakje Geitenkwark’ als eerste. Reis af naar uw favoriete theater en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen.

Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen. ‘Herman in een bakje Geitenkwark 2’: koloniseer een stoel voordat het te laat is.

Datum: 08-03-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: 15,-

Gegevens

Datum:
8 maart 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.