U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis voorstelling opening seizoen! (20:30 uur)

5 september 2014 @ 20:30

Theaterliefhebbers, opgelet… Theaterpand Weesp heeft een nieuwe zaal én een nieuwe programmering. En dat vieren wij door heel Weesp en omstreken te trakteren op een gratis voorstelling! We starten ons nieuwe seizoen met een gratis preview-voorstelling met niemand minder dan Cindy Pieterse en Marco Martens, gepresenteerd door Sara Kroos. Een kijkje in de nieuwe zaal, een voorproefje van de programmering en vooral mooie liedjes van Marco en hilarische gezelligheid met Cindy.

De kaarten zijn gratis, maar u hebt wel een toegangsbewijs nodig door uw gratis entree-kaartjes in uw winkelmandje te doen. Het kan zijn dat ons reserveringssysteem 0,60 cent in rekening brengt, dit is standaard bij onze reserveringen.Wij vragen u vriendelijk om per persoon niet meer dan twee vrijkaarten te bestellen.

De voorstelling speelt op verschillende tijdstippen, let goed op bij uw bestelling welke tijd u heeft gekozen. Van harte welkom in het vernieuwde Theaterpand Weesp!

Gegevens

Datum:
5 september 2014
Tijd:
20:30

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.