U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fernando Lameirenhas

18 november 2017 @ 20:30

€15

Fernando Lameirenhas, begenadigd componist en tekstschrijver en als meeslepend zanger en gitarist. Een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, geboren in Portugal, komt zingen en spelen. Unieke avond met ongelofelijke muziek!

Fernando Lameirinhas, begenadigd componist en tekstschrijver, en als meeslepend zanger en gitarist een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, is in 1944 geboren in Porto, Portugal. Tijdens zijn vroege jeugd heeft hij enkele jaren op het platteland gewoond, in Trás Os Montes en Viana do Castelo, waar zijn passie voor muziek is ontstaan dankzij het kerkorgel, en waar hij ook in het kerkkoor heeft gezongen. Fernando Lameirinhas heeft vele albums op zijn naam staan en bijzondere samenwerkingen. Het is een eer dat hij in ons theater komt zingen!

 

Datum: 18-11-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
18 november 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.