U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Emilio Guzman – ‘Kom Dan!’

17 november 2017 @ 20:30

€15

‘Kom Dan!’ Emilio gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance, zonder beleefdheid en zonder twijfel. Kom Dan!

“Als Emilio Guzman eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier.” (De Volkskrant)

Al sinds zijn zesde jaar wil Emilio eigenlijk maar één ding: cabaretier worden. Sinds 2003 is hij lid van Comedytrain. Ook ontwikkelde hij zijn cabarettalent door achter de schermen mee te werken aan de programma’s van zijn broer, Javier Guzman. In 2010 won hij de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Vervolgens maakte hij drie programma’s en nu is de try-out van zijn vierde te zien in ons theater.

Datum: 17-11-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
17 november 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.