U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ellen Dikker – Buitenspel

februari 24 @ 20:30

€12,50

“Ze is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen.”, schreef de Volkskrant. Buitenspel heeft alles te maken met de ‘Kleine Messi’ die Ellen thuis heeft rondlopen.

Ellen is cabaretière, columniste en voetbalmoeder.  Iedere week schrijft zij voor de zaterdageditie van Het Parool haar column ‘de Kleine Messi’ over haar zoontje dat bij Ajax speelt.  In mei 2017 verschijnt er een boek met haar columns bij uitgeverij Ambo|Anthos.

Ellen deed de Theaterschool in Eindhoven, won in 2006 de Persoonlijkheidsprijs  op het  cabaretfestival Cameretten en ging in 2008 in première met haar eerste avondvullende cabaretprogramma Toendra. Dit programma werd direct genomineerd voor de prestigieuze VSCD-Cabaretprijs de Neerlands Hoop. Na Toendra volgden Fjord, Horten & Stoten en Groene Vingers en speelt ze bij ons met ‘Buitenspel’.

Datum: 24-02-2018
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €12.50

Gegevens

Datum:
februari 24
Tijd:
20:30
Kosten:
€12,50

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.